CADEAUS

Op deze pagina geven we u een globale indruk van de mogelijkheden die u bij Alles voor Kunst hebt voor een origineel uniek cadeau. Maar er is meer…

De gehele kunst- en artshop collectie is (ook) te zien en online te bestellen op: www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl

526x526px Hart+schaduw

.

aanbiedingen

Leners van Kunstuitleen Hellevoetsluis kunnen hun spaartegoed gebruiken om kunst cadeaus aan te kopen. U kunt ook alvast kijken op de website www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl -> webshop.

Of kom langs in onze winkel.

Hieronder 3 bijzondere maandaanbiedingen.

.

Edelsteen vlinders

Afmeting vleugels ca.: 11 x 3,8 cm;
Alles agaat edelsteen;
Verkoopprijs: € 27,50 per stuk

.

glasobjecten

Kleine cadeau glasobjecten : zie de website : www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl -> artshop

.

hellevoetse kunst

Gelimiteerde foto oplage, aquarellen, kaarten, objecten, grafiek we hebben diverse kunstcadeaus met als onderwerp Hellevoetsluis. Hierbij een kleine greep uit de collectie;

DE GEHELE COLLECTIE (HELLEVOETSE) KUNST IS TERUG TE VINDEN OP DE WEBSITE: WWW.KUNSTUITLEENHELLEVOETSLUIS.NL. VERKOOP EN VERHUUR MOGELIJKHEDEN.

Aquarellen – 28 x 20 cm – € 95,0; Kaarten – 15 x 11 cm – € 2,50; Kaarten – 21 x 15 cm – € 3,5.

(Genoemde prijzen van de aquarellen (en bister) zijn inclusief lijst én genoemde prijzen van de kaarten zijn inclusief envelop).

.

orgonite

Orgonite transformeert negatieve energie in positieve energie. Neutraliseert de negatieve effecten van elektro magnetische straling (zoals computers, televisies, mobiele telefoons, magnetrons, WIFI, etc.). Creëert balans en harmonie in huis, op de werkplek en bij mens en dier.

De piramides en andere orgonite objecten bestaan uit een combinatie van organische materialen in combinatie met metaal, hars en edelstenen. In het midden zit een bergkristal met koper omwikkeld.

Het beste is om het orgonite op gevoel te plaatsen in huis of op de werkplek. Dit kan bijvoorbeeld in een ruimte met een hoge concentratie van elektro-magnetische straling. Het is ook mogelijk om het direct op de huid op het probleem gebied te dragen (u zal voelen dat het orgonite de negatieve energie uit het probleem gebied haalt).

Welke orgonite past bij mij? De keuze doet u meestal op gevoel. Tenzij u weet welke edelsteen het beste bij u past.

Voor meer informatie over Orgonite en of aankoop kunt u terecht in onze winkel.

.

sieraden

NIEUW IN COLLECTIE : SIERADEN MET EDELSTENEN – VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID. GEHELE COLLECTIE IS TERUG TE VINDEN IN DE WINKEL.

NIEUW IN COLLECTIE : BIJZONDERE SIERADEN